FamaDent

Riktheni buzëqeshjen me Fama Dent

Kujdes Maksimal

Përkujdesje maksimale ndaj pacientëve tanë, sepse ju meritoni më të mirën.

Staf i kualifikuar

Me një staf të kualifikuar dhe me shumë vite eksperiencë tek Fama Dent do të jeni në duar të sigurta.

Çmimet

Shërbim elitar me çmime të përballueshme dhe ekonomike. Zgjidh Fama Dent!

Rreth Nesh

Mirë se vini në klinikën tonë dentare, Fama Dent!

Klinika dentare Fama Dent me në krye Dr. Matilda Molla është një klinikë, e cila e ofron shërbimin e saj që prej 10 viteve. Klinika Fama Dent është e orientuar rreth kujdesit maksimal ndaj pacientëve të saj.  Ju dhe buzëqeshja juaj jeni prioriteti ynë.

Kirurgji Maxillo Faciale

Rregullimin e nofullës, kokës dhe problemeve të fytyrës

Implant Dentar

Dhëmbët do të duken të bukur, natyral dhe komfort në gojë.

Ortodoncia

Rregulloni dhëmbët dhe problemet me nofullën 

Terapi Dentare

Trajtim të plotë terapeutik të dhëmbëve dhe traumave në gojë

Ortopedi

Vendosje kuroroash metal ose porcelan dhe krijimin e një dhëmbi të ri

Profilaksi

Pastrim gurëzash, përmirësim të struktures kristalore të zmaltit të dhëmbëve.

Ju garantojmë rezultatet më të mira!

Rezultate të pakrahasueshme dhe të shpejta. Ne ju rikthejmë estetikën dhe funksionalitetin.

untu-kuning.jpguntu-putih.jpg
2para2pas
1para1pas

Rezervoni një takim!

Përfitoni konsultën tuaj me Dr. Matilda Molla, falas. Plotësoni formën e mëposhtme dhe rezervoni takimin tuaj online. 

[caldera_form id="CF6166f57989cf3"]

Stafi Ynë

Matilda Molla

Dentiste

Dr. Matilda Molla themeluesja e klinikës dentare Fama Dent. Prej vitesh ushtron profesionin e saj.

Ina Manerkolli

Asistente Dentare

E kualifikuar në fushën e stomatologjisë, Ina ju ofron asistencë maksimale.

Ambienti Ynë

Çfarë thonë klientët tanë?

Armina

Tek Fama Dent kam mbushur të gjithë dhëmbët që kisha problematik dhe që atëherë nuk kam pasur më shqetësime. Kam mbetur shumë e kënaqur!

Eltiona

Tek Fama Dent kam vendosur implantet dentare dhe kam mbetur shumë e kënaqur, shërbim shumë i mirë dhe i shpejtë dhe një rezultat fantastik.

Sabrina

I rekomandoj të gjithëve që kanë probleme me dhëmbët të vijnë tek Fama Dent, sepse do të merrni atë që kërkoni me një çmim të përballueshëm.

Azka Buana

Jam shumë e lumtur që zbulova klinikën Fama Dent. Ata më kanë zgjidhur çdo problem me dhëmbët në mënyrë të shpejtë me një punim cilësor.

Orari