FamaDent

Rreth Nesh

Klinika Dentare Fama Dent

Klinika dentare Fama Dent me në krye Dr. Matilda Molla është një klinikë, e cila e ofron shërbimin e saj që prej 10 viteve. Klinika Fama Dent është e orientuar rreth kujdesit maksimal ndaj pacientëve të saj. Ju dhe buzëqeshja juaj jeni prioriteti ynë.

Fama Dent ka në fokus komfortin rehatinë dhe sigurinë e pacientëve. E pajisur me teknologjinë më të fundit në fushën e stomatologjisë, Fama Dent ju ofron të gjitha shërbimet e nevojshme për të përmirësuar shëndetin oral .

Stafi i klinikës dentare Fama Dent është i kualifikuar dhe me vite eksperiencë. Me ne jeni në duar të sigurta. Fama Dent është një klinikë e ndërtuar sipas standardeve europiane. Me pajisjet më të fundit dhe staf të kualifikuar.

Ambienti ynë është ndërtuar në mënyrë të tillë, që pacientët tanë të kenë ndjesinë e qetësisë dhe relaksit. Fama Dent është e përshtatshme dhe për fëmijët. Stafi ynë është trajnuar të kujdeset për fëmijët dhe t’jua bëjë eksperiencën tek dentisti diçka të bukur.

0 +

Pacientë të lumtur

0

Staf i kualifikuar

0

Postacione

0

Pacientë