FamaDent

Shërbimet Tona

Kirurgji Maxillo Faciale

Rregullimin e nofullës, kokës dhe problemeve të fytyrës

Implanti Dentar

Dhëmbët do të duken të bukur, natyral dhe komfort në gojë.

Ortodoncia

Rregulloni dhëmbët dhe problemet me nofullën 

Terapi Dentare

Trajtim të plotë terapeutik të dhëmbëve dhe traumave në gojë

Ortopedi

Vendosje kuroroash metal ose porcelan dhe krijimin e një dhëmbi të ri

Profilaksi

Pastrim gurëzash, përmirësim të strukturës kristalore të zmaltit të dhëmbëve.

Ju garantojmë rezultatet më të mira!

Rezultate të pakrahasueshme dhe të shpejta. Ne ju rikthejmë estetikën dhe funksionalitetin.

untu-kuning.jpguntu-putih.jpg
2para2pas
1para1pas

Na Telefononi për çdo Emergjencë!